Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • 图片 5
  • 图片 6

Gawe bareng saprak 1996

Haixing Industrial Group Co., Ltd. was established in 1996 and is located in Hedong District, Tianjin. It is a professional cold forming machine manufacturer and exporter with over 20 years of experience.

produk urang kaasup ngabentuk mesin hateup roll, leveling na shearing mesin, decoilers, mesin c & z purlin roll ngabentuk, slitting garis, Lampu baja keel roll ngabentuk mesin jeung alat pakait lianna.

Sadaya produk sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya, kayaning Asia, Afrika, Eropa, Amérika Kidul, jeung Australia jeung saterusna.

kaunggulan

Kami pabrik unggulan

  • parusahaan urang dipiboga tim design profésional, urang tiasa ngararancang profil béda nurutkeun tungtutan customer urang.
  • Tujuan kami anu ngawula konsumén urang wholeheartedly. Urang nyadiakeun layanan jauh nyatujuan konsumén mésér produk nu tanpa worries.
  • mesin kami bisa ngahasilkeun rupa-rupa bahan konstruksi kayaning warna kotak baja, keel purlin baja lampu na lanté dek jeung saterusna.

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

adf (12)
adf (11)
adf (9)
adf (10)
adf (8)
adf (6)
adf (7)
dav
dav
dav
adf (3)
adf (1)

Ulah terang mana mesin jeung bahan baku pikeun milih?

Kita Hayu, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng nasehat paling profésional sarta layanan pangalusna!

bérita paling énggal

What are the advantages of light steel villa construction?

What are the advantages of light steel villa construction? As Haixing Industrial Group Co., Ltd. knows, take the analysis of three different structures of houses. For example, a two-story residential building adopts a brick-concrete structure with a building area of about 400 m2; a three-story re...

WhatsApp Online Chat!