Lowongan

Customer-layanan-747x400

Departemen layanan customer saka Haixing Group kasusun saka ahli mesin pinter lan teknisi sing bisa njawab lan ngirim solusi kanggo masalah customer ing wektu paling cepet.

Kanggo kita, sales sing ora sade, lan banjur lunga. Kita Yahoo iku kanggo ngawula kita pelanggan tandha gelombang. Kanggo iki pungkasan, kita offer kita klien free advice.In komunikasi karo pelanggan, kita ora mung duwe pangerten ing-ambane saka kabutuhan nyata kita pelanggan, nanging uga nyedhiyani sakantor profesional, kalebu pilihan saka jinis bahan baku lan bahan baku kekandelan.
We nyedhiyani layanan remot kanggo kita pelanggan, saéngga tuku produk tanpa kuwatir.


WhatsApp Online Chat !