shërbimi ndaj klientit

Customer-Service-747x400

Departamenti i shërbimit të klientit të Haixing Grupi përbëhet nga ekspertë të ditur makine dhe teknikëve të cilët mund të përgjigjet dhe do të paraqesë zgjidhje të problemeve të konsumatorëve në kohën më të shpejtë.

Për ne, shitjet nuk janë shitjen e produkteve, dhe pastaj të shkojnë larg. Qëllimi ynë është që të shërbejë klientëve tanë me gjithë zemër. Për këtë qëllim, ne ofrojmë klientëve tanë pagesë advice.In komunikimin me klientët, ne jo vetëm që të ketë një kuptim të thellë të nevojave aktuale të klientëve tanë, por gjithashtu të sigurojë këshilla profesionale, duke përfshirë edhe zgjedhjen e llojeve të lëndëve të para dhe lëndëve të para trashësi.
Ne ofrojmë shërbime të largëta për klientët tanë, duke i lejuar ata për të blerë produkte pa shqetësime.


WhatsApp Online Chat !