Klientët tanë

Produktet tona janë shitur në të gjithë botën dhe janë pritur mirë nga konsumatorët. Zona konsumatori që është shitur është si vijon:

Azi

India, Kamboxhia, Indonezia, Kuvajti, Kazakistani, Sri Lanka, Georgia, Tajlanda, Malajzia, Bengal, Vietnam, Maldives, Korea.

Evropë

Serbia, Shqipëria, Republika Çeke, Italia, Letonia

Afrika

Kenia, Kamerun, Guinea, Republika e Afrikës së Jugut, Somali, Nigeri, Gabon,

Oqeani

Papua Guinea e Re, Australia, New Caledonia

Amerikë Latine

Bolivia, Guajana, Uruguay, Ekuador, Amerika, Peru, Kili, Suriname

图片 1图片 2 图片 3 图片 4


WhatsApp Online Chat !