Glazed roofing tile roll forming machine factory and suppliers | Haixing

Glazed roofing kotak roll mesin ngabentuk

Pondok Description:

Tehel dipencet kaluar ku glazed roll roofing kotak ngabentuk mesin pisan geulis, sarta parameter teknis mesin nyaéta kieu:


jéntré produk

Tags produk

Tehel dipencet kaluar ku glazed roll roofing kotak ngabentuk mesin pisan geulis, sarta parameter teknis mesin nyaéta kieu:

1 kakuatan motor Utama 4kW, 3-fase atawa sakumaha requests Anjeun
2 kakuatan motor hidrolik 3kW
3 tekanan hidrolik 10-12MPa
4 Voltaseu 380V / 3-fase / 50Hz (atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun)
5 sistim kontrol Purwakarta délta inverter
6 mainframe 300 / 350mm H-beam atanapi 350mm
7 ketebalan Backboard 16mm
8 ukuran ranté 1 inci
9 bahan Dahar coils warna baja
10 ketebalan dahar 0.3-0.8mm
11 lebar dahar 1000mm
12 lebar éféktif 836mm
13 kakuwatan keur ngasilkeun 0-15 / mnt
14 stasiun roll 13 roll léngkah (nurutkeun rarancang béda)
15 roller diaméterna 70mm (gumantung kana rarancang béda)
16 bahan roller 45 # waja
17 bahan cutter Cr12
18 Ukuran Cr-plating 0.05mm
19 Gemblengna ukuranana 6800 * 1400 * 1150mm
20 total beurat 4,8 ton

Glazed roofing kotak roll ngabentuk komponén mesin ngawengku: Manual un-coiler, guiding platform, coil strip leveler, mesin utama ngeunaan roll ngabentuk, Electric-motor, alat motong, stasiun hidrolik, kontrol purwakarta na tabel supporter.

Rincian mesin :

dfasgfdg

Rincian bungkusan :

1. Mesin katutupan ku pilem plastik.

2. kotak kontrol purwakarta, suku cadang jeung bagian leutik lianna anu dipak ku kotak karton kai.


  • Saméméhna:
  • : Salajengna

  • WhatsApp Online Chat !