Aplikacion

Kulmi roll makine formimin

Kulmi roll formimin e makinave mund të përdoret për të bërë lloje të ndryshme të kulmit dhe mur panele, duke përfshirë pllaka me xham, pllaka, pllaka corrugated trapezoidale, pllaka, pllaka IBR Ridge, dhe pllaka ngjyrë guri.

DSC05073

DSC05073

DSC05073

decoiler

Decoiler është një pajisje të veçantë për nivelim pjatë metalike, e cila është përdorur për leveling pllaka çeliku dhe pllaka pabarabartë.

Sipas konfigurimin përkatës, linjë prodhimi për decoiling, leveling, linjat e prodhimit prerje dhe produkte të tjera fletë mund të formohet.

DSC05073

DSC05073

makinë prerë

Linja prerë shkurton spirale metalike në shirita të widths të ndryshme të kërkuara, dhe pastaj mbledh strip në rrotullon të vogla.

DSC05073

DSC05073

Floor kuvertë roll formimin e makinës

Floor kuvertë roll formimin makina janë përdorur për prodhimin e llojeve të ndryshme të fletë çeliku profilizuar.

DSC05073

DSC05073

DSC05073


WhatsApp Online Chat !