Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 图片 5
  • 图片 6

WORKING Wiwit 1996

Haixing Industrial Group Co., Ltd. was established in 1996 and is located in Hedong District, Tianjin. It is a professional cold forming machine manufacturer and exporter with over 20 years of experience.

Kita produk kalebu mbentuk mesin gendheng muter, Leveling lan shearing mesin, decoilers, mesin c & z purlin muter mbentuk, slitting garis, cahya baja keel muter mbentuk mesin lan peralatan gadhah liyane.

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya, kayata Asia, Afrika, Eropa, Amerika Kidul, lan Australia lan ing.

kaluwihan

We are manufaktur banget

  • Our company diduweni tim desain profesional, kita bisa desain profil beda miturut panjaluk customer kang.
  • Kita Yahoo iku kanggo ngawula kita pelanggan tandha gelombang. We nyedhiyani layanan remot kanggo ngidini pelanggan kanggo tuku produk tanpa kuwatir.
  • mesin kita bisa gawé macem-macem jinis bahan konstruksi kayata werna kothak baja, keel purlin baja cahya lan lantai kelompok lan supaya ing.

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

ADF (12)
ADF (11)
ADF (9)
ADF (10)
ADF (8)
ADF (6)
ADF (7)
Dav
Dav
Dav
ADF (3)
ADF (1)

Ora ngerti kang mesin lan bahan mentahan kanggo milih?

Ayo, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo saran paling profesional lan layanan paling apik!

warta paling anyar

Australian customers came to the factory to discuss cooperation issues.

Australian customers came to the factory to discuss cooperation issues.

The client came to China to inspect and negotiate the cooperation project, and spent a pleasant day with us. The cooperation went smoothly! China cold roll forming machine manufacturer, steel structure supplier.

Tampilan Online Chat!