Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • 图片 5
  • 图片 6

WORKING Wiwit 1996

Haixing Industrial Group Co., Ltd. was established in 1996 and is located in Hedong District, Tianjin. It is a professional cold forming machine manufacturer and exporter with over 20 years of experience.

Kita produk kalebu mbentuk mesin gendheng muter, Leveling lan shearing mesin, decoilers, mesin c & z purlin muter mbentuk, slitting garis, cahya baja keel muter mbentuk mesin lan peralatan gadhah liyane.

Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya, kayata Asia, Afrika, Eropa, Amerika Kidul, lan Australia lan ing.

kaluwihan

We are manufaktur banget

  • Our company diduweni tim desain profesional, kita bisa desain profil beda miturut panjaluk customer kang.
  • Kita Yahoo iku kanggo ngawula kita pelanggan tandha gelombang. We nyedhiyani layanan remot kanggo ngidini pelanggan kanggo tuku produk tanpa kuwatir.
  • mesin kita bisa gawé macem-macem jinis bahan konstruksi kayata werna kothak baja, keel purlin baja cahya lan lantai kelompok lan supaya ing.

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

ADF (12)
ADF (11)
ADF (9)
ADF (10)
ADF (8)
ADF (6)
ADF (7)
Dav
Dav
Dav
ADF (3)
ADF (1)

Ora ngerti kang mesin lan bahan mentahan kanggo milih?

Ayo, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo saran paling profesional lan layanan paling apik!

warta paling anyar

How to debug color steel roof roll forming machine

1. First, align the four corners of the front and back lines of the colored steel equipment from the upper end of the large frame to the bottom shaft, and then from the row to the back row, find a straight line and check whether the lower shaft is on a straight line. Up, horizontally adjust the l...

WhatsApp Online Chat !